Lina lina

lilla du..vi va snäll å låna ut min vagn som är en  RIKTIG vagn så stackars simone kunde gå ut utan att riskera att bebisen ramla ur vagnen,och skabb för att Davine åker i den till dagis? du menar alltså att Toms syskonbarn är skabb?? med tanke på att det är Mick som drar vagnen varge dag? ja då lär han verkligen bli glad:)
så välkommen du å kom å hämta vagnen å gör det då sj å skicka ingen annan,och vad vi betalat tanja denna månad och ska betala vad har du liksom med det att göra??
och att dem har en anhörig på sjukhus,och att dem 3 har stått och slitit arslena av sig och inte han har hjälpt till ett skit på nästan 3 veckor,hur sjukt är inte det,men han har tid i eran stuga men inte till henne,och som alla andra säger av dem,det va syskonen som skulle fixa det och inte du,ingen av dem vela ha dig där för att det va en överaskning från syskonen,men du kan fan inte ens släppa iväg han sj du ska hänga efter som ett plåster,men det kanske han inte berätta att ingen av dem vela att du skulle med,egoistiskt och sjukt att inte kunna göra något för en sån nära person!
jag har låtit mick vart iväg alla  dagar och hjälpt till med saker massor för att jag tycker att hon förtjänar det,för att jag bryr mig om henne har trotts allt kännt henne i ja 15 år snart,å vet hur mkt det betyder för mick och dem andra 2 att göra detta..så att jag skulle vara egoistisk,jo det kom från rätt person=D
Men varsegod och kom å hämta vagnen du,för hade det vart min hade den där livsfarliga vagnen åkt på soporna å skulle så aldrig ah en bebis däri kan ja säga,och att inte Tom svänge förbi ja det kan ja nog sj säga att han skämms för dig,skulle jag göra,det är ju trotts allt hans syskonbarn du menar är  SKABB! Och som jag sagt förut så många gg jag förstår inte varför du tror att jag skulle va rädd för dig,liksom du är luft för mig och betyder ingenting:)



och JAG har pratat med Tom nu så ni är välkommna å hämta vagnen idag:)





Kommentarer
Postat av: Anonym

den ända som lär få skabb är ju tom som är med henne =P jäkla platrask till människa hon är!!

2011-05-27 @ 10:32:16
Postat av: LINA LINA

Och du som har kommenterat,Kan väl skriva dit namn.Men du är väl hons syrra som inte heller står för dina åsikter.



Jag vet vad det är för fel på vagnen och det har jag sagt till dom men dom kanske har glömt.

Och jag mena inte att Davine är skabbig,Utan du!



Jag skiter i om don inte ville ha med mig men det var iaf omtanken som räknas.Och förstår att dom vill göra det själv men jag ville iaf vara snäll och säga det.Och jag skulle ha ställt upp om det var så att dom behövde mer hjälp efter som Tom jobbar och jag har inte gnällt på att dom tre inte gör ett skit! Det vi gör i våran stuga/hus och på våran tomt har ju inte du med att göra.Och ett plåster är jag inte..om du undrar varför jag är jämt med Tom är för att han alltid vill ha mig med när vi ska någonstans och han kan ju verkligen inte skämmas över mig ! Vill mick ha dig med överallt ?hmm (Just ja ni har ju barn)Men det mesta kan man göra fast man har barn "man är inte handikappad bara för man har barn" som Tom brukar säga och håller med om det. Det är väl bra att du har känt hon i 15 år,Men då tycker man att du kan bete dig som det med .15 år att känna en person är inget man skiter i.Så fattar inte hur du kunde bry dig mer på dig själv än att din killes mamma som du har känt så länge ligger på sjukhuset.



Och vagnen ska du komma med hem till oss med eller så ska simone och jonathan göra !!!

Tom och jag har aldrig sagt att VI ska göra det.Jag frågade Tom om vi kunde göra det när vi var på väg till stugan/huset.Jag skrev då med på bloggen att jag ville.

2011-05-27 @ 12:25:05
Postat av: angelica

Du ne jag har inte med er stuga att göra påpeka bara attd et har ni tid med, men att tycka det är viktigare än att hjälpa en som har vart så svårt sjuk är fan skandal,inte en endaste jävla dag,och Tom jobbar? du dom har vart där på eftermiddagar helger alla tider på dygnet i snart 3 veckor,så en dum jävla bortförklaring till att tänka på sig sj bara,och ett plåster ja det är du, och fråga mick el nån av dem andra syskonen om jag inte bryr mig om henne din sjuka jävla människa!



och du va ju så jävla tuff du så hämta vagnen du din fega jävel!

2011-05-27 @ 12:42:06
Postat av: angelica

ok ja hon kommer hem idag tanja va här å drack kaffe å hämta mick å vilka är det som är där å fixar allt så hon kan komma hem jo det är dem 3 med,å att jag inte skulle bry mig det gör ni?..inte hälsat på henne inte brytt sig ett skit å hjälpa till men att låna pengar av henne ja det går bra det?? fy fan vad jag skulle skämmas om jag va er!

2011-05-27 @ 13:10:58
Postat av: Lina

Du tycker jag är feg okej,Men kom en dag hem till mig så kan du få dina svar.Bara skriva på min blogg eller nått en dag innan så jag är hemma.för att vi inte ska hämta vagnen är för att du tog hem den och då tycker vi att då kan du ge tillbaka den,Fast till oss.Och veckan som kommer innan den ska vi ha den annars lär jag ringa ett samtal tyvärr.Så här ska det inte gå till.Man tar inte hem en sak som inte är sitt utan då frågar man och vi bor bara nån meter ifrån Simone och Jonathan .



2011-05-27 @ 14:16:14
Postat av: angelica

va mick å tanja som körde hit vagnen så kanske dem som ska lämna den mena du,den som hämta den?å ska du ha den en speciell tid så är det evll bara att hämta den,vad är problemet,å nu blir ja ännu räddare måste du ringa ett samtal då...men gör det då! å sen va det vell du som hade nåt emot mig så varför har du inte kommit el ringt? ne för du är riktigt stor i käften bara!

2011-05-27 @ 14:21:52
URL: http://davinekevinelias.blogg.se/
Postat av: angelica

så ring då å säg till Mick å tanja att dem lär köra tillbaka den innan du lär ringa ett samtal=D

2011-05-27 @ 14:23:48
URL: http://davinekevinelias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0